Op deze pagina verzamel ik een aantal externe video's, veelal van YouTube. Er zit van alles tussen, van treinen tot cabaret en van grappig tot spannend. Onder de video's staat een hele korte omschrijving wat er opvallend is aan de video. Veel kijkplezier!


Prachtige Vlaamse documentaire over de mergelgroeve in de Sint PietersbergPromo-video van Grotten Noord door Maastricht Underground.Promo-video van Grotten Zonneberg door Maastricht Underground.Alleen voor mensen met stalen zenuwen!
Een zendmast beklimmen van bijna 540 meter hoogte!
Let op, je krijgt zweethanden bij het bekijken ervan en je maag draait 3x rond :)De aarde vanuit de ISS gezien.Schitterend geluid bij 2:28 van de optrekkende diesellocomotief.Nog zo eentje maar let vooral op het doorslippen van de wielen tijdens het vertrek.Lekker deuntje en een kraanmachinist die containers lost van een schip.Zelfde kraanmachinist, alleen nu met een tandem spreader in de weer!Voor de drum-freaks en zendamateurs: morse-code op'n drumstel! Fantastisch!


Actuele buien
Verkeersinformatie

Er is/zijn bekend.

Tientje korting hebben?

youfone 150

Krijg direct € 10,= Euro korting als je klant wordt bij Youfone. Tevens steun je deze website als je via de link een bestelling plaatst.

Updates

18 februari 2018
De website is ingekrompen. Veel informatie is verouderd, niet meer van toepassing of wil ik gewoon niet meer online hebben staan.

Statistieken


WeBBuddy Website Monitor
Vimexx webhosting

Wil je een bestelling plaatsen?
Bezoek Vimexx.nl via de banner.
Je sponsort dan namelijk na je aankoop ook deze website.

X

Right Click

Sorry, no right click allowed.
Helaas, de rechtermuisknop-functie is gedeactiveerd.