Op deze pagina verzamel ik een aantal externe video's, veelal van YouTube. Er zit van alles tussen, van treinen tot cabaret en van grappig tot spannend. Onder de video's staat een hele korte omschrijving wat er opvallend is aan de video. Veel kijkplezier!


Prachtige Vlaamse documentaire over de mergelgroeve in de Sint PietersbergPromo-video van Grotten Noord door Maastricht Underground.Promo-video van Grotten Zonneberg door Maastricht Underground.Alleen voor mensen met stalen zenuwen!
Een zendmast beklimmen van bijna 540 meter hoogte!
Let op, je krijgt zweethanden bij het bekijken ervan en je maag draait 3x rond :)De aarde vanuit de ISS gezien.Mooie beelden van een vreselijke ramp.Schitterend geluid bij 2:28 van de optrekkende diesellocomotief.Nog zo eentje maar let vooral op het doorslippen van de wielen tijdens het vertrek.Lekker deuntje en een kraanmachinist die containers lost van een schip.Zelfde kraanmachinist, alleen nu met een tandem spreader in de weer!Voor de drum-freaks en zendamateurs: morse-code op'n drumstel! Fantastisch!


Actuele buien
Updates

17 oktober 2016
De laatste tijd zijn er nogal wat updates verschenen op de website. Een actueel overzicht van nieuwe of gewijzigde pagina's staat op de home-pagina.

31 juli 2016
Vanwege grote interesse, in de rubriek 'Zelfbouw' een nieuwe Engels vertaalde pagina geplaats 'Display TM-V7 EN' en de Nederlandse versie gekopieerd die eronder te vinden is.

Statistieken


WeBBuddy Website Monitor
Verkeersinformatie

Er is/zijn bekend.

Reclame hoekje

Wil je een bestelling plaatsen?
Bezoek Versio.nl via de banner.
Je sponsort dan namelijk na je aankoop ook deze website.

X

Right Click

Sorry, no right click allowed.
Helaas, de rechtermuisknop-functie is gedeactiveerd.